Bart Linders is mijn naam -een bewegelijke man. Als twintiger heb ik veel aikido en dans trainingen gevolgd. Tegenwoordig sport ik vaak en volg yoga. Omdat het fijn is en om vermoeidheid te laten verdwijnen. Bewegen is belangrijk voor mij om de verbinding met mijn lichaam steeds weer te leggen. Ook om het contact te onderhouden en ruimte te creëren in spieren en gewrichten.                                                                                                                                                                                De biodynamische massage opleiding heeft mij erg veel gegeven. Ik heb geleerd dat ik kan veranderen, waar ik voorheen geïrriteerd op reageerde kan ik nu vrijer op antwoorden en reageren. Dat is fijn voor mij en mijn omgeving.

In 2013 ben ik erkend tot massage therapeut door het Nederlands Instituut voor Biodynamische psychologie in Amsterdam. https://biodynamiek.nl/